Sprejmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Projekti

Izboljšajmo Maribor - spletna storitev za oddajo pobud, pohval in vprašanj

Storitev je dostopna na spletnem naslovu izboljsajmo.maribor.si, deluje pa tudi na dveh mobilnih platformah: iOS (Apple) in Android (Google). Dostopna je vsakomur brez prijave.

Izboljšajmo Maribor je spletna storitev za oddajo pobud in vprašanj Mestni občini Maribor. Njen namen je olajšati občanov stik z lokalno skupnostjo.

S pomočjo sodobne tehnologije vzpostavlja sistem, ki omogoča enostavno posredovanje pobud in vprašanj, ki se nanašajo na življenje v Mestni občini Maribor.

Uporabnik lahko do storitve dostopa z mobilno aplikacijo, preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Storitev je dostopna na spletnem naslovu izboljsajmo.maribor.si, deluje pa tudi na dveh mobilnih platformah: iOS (Apple) in Android (Google) in je dostopna vsakomur brez prijave. Sistem zahteva prijavo uporabnika v primeru, če želi ta oddati pobudo ali vprašanje, ali glasovati.

Storitev je vzpostavljena v sklopu pobude Pametno Mesto Maribor in projekta UPSIDE.

Kategorija:

Pametno bivanje in urbano načrtovanje

Faza:

Izvedeno

Partnerji projekta

Uporabne povezave

Kontakt in informacije

Mestna občina Maribor,
Služba za razvojne projekte in investicije - projektna pisarna

Opombe

Pobuda Pametno mesto Maribor (Smart City Maribor Initiative) je ustanovljena z namenom aktiviranja trajnostnega razvoja urbanega okolja in spodbujanja inovativnosti v mestu Maribor ter pilotnih projektov, ki bodo omogočili aktivnosti pametnega mesta na področju vpeljave pametnih storitev, tehnologij in izdelkov.

320
480
768
960
1200